Oplossingen

Oplossingen

Wij bieden u het volledige spectrum van domotica al dan niet gecombineerd met de volledige elektrotechnische installatie van uw project.

Wat kunnen we voor u doen?

U bent op zoek naar maak uw keuze

Totaalprojecten

Naast het verzorgen van uw domotica, kunnen wij ook de volledige elektrotechnische installatie van uw project voor onze rekening nemen. Zo heeft u één aanspreekpunt en wordt uw project perfect opgevolgd.

Meer informatie

Multimedia

Dompel u onder in uw favoriete muziek, films en games. Een rijke, gebruiksvriendelijke en ongeëvenaarde ervaring van uw favoriete media. Volledig geïntegreerd in uw interieur en overal beschikbaar.

Meer informatie

Veiligheid

Bescherm uw eigendom en uw geliefden met een slimme beveiligingsinstallatie. Van alarminstallaties (waarvoor we samenwerken met erkende installateurs) en panic buttons tot camerabeveiliging. Volledige controle, volledige gemoedsrust.

Meer informatie

Comfort

Van het instellen van sfeerprogramma's tot het beluisteren van uw favoriete muziek in eender welke kamer. Uw ultiem & zorgeloos comfort ligt dankzij onze oplossingen steeds binnen handbereik.

Meer informatie

Kantoren

Uw kantoor of boardroom volledig voorzien van alle slimme oplossingen die u nodig heeft om uw business vlot te laten verlopen. Zo kan u zich focussen op uw core business.

Meer informatie

Home Cinema

Een home cinema systeem volledig op maat. Ervaar uw favoriete media zoals u dat nog nooit heeft gedaan, zonder in te boeten aan esthetiek.

Meer informatie

Hospitality

Til uw zaak en de ervaring van uw klant naar een hoger niveau met domotica.

Meer informatie

Ervaar wat domotica voor u kan doen

Bezoek onze demoruimte
De demoruimte van ABC - Domotica NV waar drie personen domotica aan het ervaren zijn