B2B

Uw betrouwbare partner

Wij ontnemen uw zorgen door het volledige spectrum van domotica - al dan niet gecombineerd met een volledige elektrotechnische installatie - voor onze rekening te nemen.

Onze werkwijze Uw voordelen

  • Plaatsbezoek
  • Voorstel op maat
  • Bespreking
  • Aanvang & opvolging
Plaatsbezoek

Plaatsbezoek

We nemen de tijd om on-site te begrijpen wat uw vragen en verwachtingen zijn. Zo kunnen wij op dat moment al reeds een aantal mogelijkheden toelichten.

Voorstel op maat

Voorstel op maat

Van zodra wij uw wensen en verwachtingen begrijpen, stellen wij een uitgebreid voorstel op maat op dat daar volledig aan tegemoet komt.

Bespreking

Bespreking

We bespreken het opgestelde voorstel uitvoerig zodat u perfect weet waar u zich aan kan verwachten en u feedback kan geven op de voorgestelde oplossingen.

Aanvang & opvolging

Aanvang & opvolging

Indien u akkoord gaat starten wij de werken en zorgen wij dat deze nauwgezet worden opgevolgd. Wij leiden de verdere opvolging en coördineren alle partijen (aannemers, loodgieters, ...). Zo wordt u ontnomen van alle stress.

Topservice! Zowel in verkoop, plaatsing en naverkoop.
Wim L.

Één aanspreekpunt

Elk project krijgt een vaste projectleider. Zo kan u telkens terecht bij uw vaste contactpersoon die uw project sinds de aanvang volledig opvolgt.

Geen stress, wel een vlotte opvolging.

Stress ontnemen

U bent geïnteresseerd in het eindresultaat. Wij helpen u dat resultaat zo vlot mogelijk te bereiken door de volledige domotica en eventuele elektrotechnische installatie te leiden en op te volgen.

U kan zich bezighouden met uw core business.

Diepgaande expertise

Wij denken actief met u mee, zowel op technisch als esthetisch vlak, om de juiste oplossingen voor uw project aan te reiken.

Geen hoofdzorgen, wel oplossingen.

ABC-Domotica heeft ons uit de nood geholpen wanneer wij plotseling niet meer konden rekenen op onze toenmalige leverancier. Zonder enige documentatie of plannen hebben ze het hele systeem geanalyseerd, opnieuw geprogrammeerd en perfect up & running gekregen. Snel, kundig en vooral een partij waar je op kan rekenen!
Klaudia & Ken van Wezel

Ervaar wat domotica voor u kan doen

Bezoek onze demoruimte
De demoruimte van ABC - Domotica NV waar drie personen domotica aan het ervaren zijn